Bu tərəvəzləri soyuducuya qoymayın! - XƏRÇƏNG yaradır

“Bu tərəvəzləri soyuducuya qoymayın! - Xərçəng yaradır

Xanımlar etiraf edər ki, onlar əksər qida və tərəvəz, eləcə də meyvə məhsullarını soyuducuda saxlayırlar.

Sən demə, pomidorun, qəhvənin, balın belə saxlanmaya ehtiyacı yoxdur. “Qafqazinfo” atv.az-a istinadən bildirir ki, alimlər deyir ki, bir sıra qidaları soyuducuda mühafizə etmək insan orqanizmi üçün təhlükəlidir. Belə ki, müəyyən qidalar soyuducuda qaldıqda onların tərkibində kimyəvi reaksiyalar gedir. Onları yedikdə orqanizmdə toksit yığılır və xərçəngə səbəb olur. Bura zeytun yağı, soğan, sarımsaq, kartof da daxildi.






Fikirlər